Medicine, sale: pharmacies, all Latvia

 

 • 916 companies
  1. "Kamejas aptieka", SIA

   Rigas 6, Strenci, Strencu n., LV-4730

   64731437

   Sale of medications, hygiene products, reimbursed medicines , medicine making, homeopathic products, pharmacist consultations. Pharmacy , medications, drugs, food additives, vitamins, hygiene products, children's food, teas, herbal teas, pressure measurement, cholesterol determination, sugar level determination,
  2. "Kamenes", aptieka

   Vircava, Jelgavas 4, Vircavas p., Jelgavas n., LV-3020

   63000869

   Pharmacy , pharmacies , medications, non-prescription drugs, drugs, sale of medications, prescription drugs, phytopreparations, nutrition supplements, special food, eco-cosmetics, pharmacies cosmetics, products for sexual health, herbal teas, medical supplies, natural products. Pharmacist .. oil, omega 3. Homeopathy, drugs.
  3. "Kastaņu aptieka"

   www.manaaptieka.lv/kastanu/

   Raina 35, Ilukste, Ilukstes n., LV-5447

   65462361

   Sale of medications, hygiene products, reimbursed medicines , medicine making, homeopathic products, pharmacist consultations. Pharmacy , medications, drugs, food additives, vitamins, hygiene products, children's food, teas, herbal teas, pressure measurement, cholesterol determination, sugar level determination,
  4. "Kolibri AD", SIA, Aptieka

   www.manaaptieka.lv/kolibri/lv

   Viestura 10, Jekabpils, LV-5201

   65235853

   Sale of medications, hygiene products, reimbursed medicines , medicine making, homeopathic products, pharmacist consultations. Pharmacy , medications, drugs, food additives, vitamins, hygiene products, children's food, teas, herbal teas, pressure measurement, cholesterol determination, sugar level determination,
  5. "Kolibri AD", SIA, Aptiekas filiāle

   www.manaaptieka.lv/variesi/

   Variesi-7, Variesu p., Krustpils n., LV-5236

   65229166

   Sale of medications, hygiene products, reimbursed medicines , medicine making, homeopathic products, pharmacist consultations. Pharmacy , medications, drugs, food additives, vitamins, hygiene products, children's food, teas, herbal teas, pressure measurement, cholesterol determination, sugar level determination,
  6. "Kristīnes Viesītes aptieka", SIA

   www.manaaptieka.lv/viesite/

   Brivibas 2, Viesite, Viesites n., LV-5237

   65245184

   Sale of medications, hygiene products, reimbursed medicines , medicine making, homeopathic products, pharmacist consultations. Pharmacy , medications, drugs, food additives, vitamins, hygiene products, children's food, teas, herbal teas, pressure measurement, cholesterol determination, sugar level determination,
  7. "Laminārija", SIA, Aptieka

   www.manaaptieka.lv/laminarija/

   Generala Baloza 2-10, Liepaja, LV-3414

   63457098

   Sale of medications, hygiene products, reimbursed medicines , medicine making, homeopathic products, pharmacist consultations. Pharmacy , medications, drugs, food additives, vitamins, hygiene products, children's food, teas, herbal teas, pressure measurement, cholesterol determination, sugar level determination,
  8. "Lauma", aptieka

   www.manaaptieka.lv/lauma/

   Brivibas 2, Valmiera, LV-4201

   64281744

   Sale of medications, hygiene products, reimbursed medicines , medicine making, homeopathic products, pharmacist consultations. Pharmacy , medications, drugs, food additives, vitamins, hygiene products, children's food, teas, herbal teas, pressure measurement, cholesterol determination, sugar level determination,
  9. "Lauras aptieka", SIA

   www.manaaptieka.lv/lauras/

   Brivibas bulvaris 6, Jelgava, LV-3002

   63025823

   Sale of medications, hygiene products, reimbursed medicines , medicine making, homeopathic products, pharmacist consultations. Pharmacy , medications, drugs, food additives, vitamins, hygiene products, children's food, teas, herbal teas, pressure measurement, cholesterol determination, sugar level determination,
  10. "Lauris K", SIA, Aptieka

   Rigas 57b, Livani, Livanu n., LV-5316

   65341212

   Pharmacy , pharmacies , drugs, sale of medications, healing teas, hygiene products, child nutrition, child care and hygiene products, blood pressure measuring, nutrition supplements, pharmacies Livani, medication Livani.
  11. "Lēdurgas aptieka", IK

   www.manaaptieka.lv/ledurga/

   Ledurga, "Brunisi", Ledurgas p., Krimuldas n., LV-4012

   64064442

   Sale of medications, hygiene products, reimbursed medicines , medicine making, homeopathic products, pharmacist consultations. Pharmacy , medications, drugs, food additives, vitamins, hygiene products, children's food, teas, herbal teas, pressure measurement, cholesterol determination, sugar level determination,
  12. "Liep", SIA, Aptieka

   www.manaaptieka.lv/liepaptieka/

   Briezu 11, Salacgriva, Salacgrivas n., LV-4033

   64071357

   Sale of medications, hygiene products, reimbursed medicines , medicine making, homeopathic products, pharmacist consultations. Pharmacy , medications, drugs, food additives, vitamins, hygiene products, children's food, teas, herbal teas, pressure measurement, cholesterol determination, sugar level determination,
  13. "Liepu Zaļā aptieka"

   www.manaaptieka.lv/liepuzala/

   Rigas 20, Saldus, Saldus n., LV-3801

   63881215

   Sale of medications, hygiene products, reimbursed medicines , medicine making, homeopathic products, pharmacist consultations. Pharmacy , medications, drugs, food additives, vitamins, hygiene products, children's food, teas, herbal teas, pressure measurement, cholesterol determination, sugar level determination,
  14. "Liezēres aptieka"

   www.manaaptieka.lv/liezere/

   Liezere, Vidzemes 3, Liezeres p., Madonas n., LV-4884

   64823234

   Sale of medications, hygiene products, reimbursed medicines , medicine making, homeopathic products, pharmacist consultations. Pharmacy , medications, drugs, food additives, vitamins, hygiene products, children's food, teas, herbal teas, pressure measurement, cholesterol determination, sugar level determination,
  15. "Limbažu aptieka", SIA

   www.manaaptieka.lv/limbazu/

   Burtnieku 1, Limbazi, Limbazu n., LV-4001

   64070113

   Sale of medications, hygiene products, reimbursed medicines , medicine making, homeopathic products, pharmacist consultations. Pharmacy , medications, drugs, food additives, vitamins, hygiene products, children's food, teas, herbal teas, pressure measurement, cholesterol determination, sugar level determination,
  16. "Limbažu aptieka", SIA, Filiāle "Staicele"

   www.manaaptieka.lv/staicele/

   Liela 26, Staicele, Alojas n., LV-4043

   64035473

   Sale of medications, hygiene products, reimbursed medicines , medicine making, homeopathic products, pharmacist consultations. Pharmacy , medications, drugs, food additives, vitamins, hygiene products, children's food, teas, herbal teas, pressure measurement, cholesterol determination, sugar level determination,
  17. "Līvānu Centra aptieka", SIA

   www.manaaptieka.lv/livanucentra/

   Rigas 114, Livani, Livanu n., LV-5316

   65381772

   Sale of medications, hygiene products, reimbursed medicines , medicine making, homeopathic products, pharmacist consultations. Pharmacy , medications, drugs, food additives, vitamins, hygiene products, children's food, teas, herbal teas, pressure measurement, cholesterol determination, sugar level determination,
  18. "Līvānu Centra aptieka", SIA, Aptieka 2

   www.manaaptieka.lv/livanucentra2/

   Rigas 33, Livani, Livanu n., LV-5316

   65381892

   Sale of medications, hygiene products, reimbursed medicines , medicine making, homeopathic products, pharmacist consultations. Pharmacy , medications, drugs, food additives, vitamins, hygiene products, children's food, teas, herbal teas, pressure measurement, cholesterol determination, sugar level determination,
  19. "Lizuma aptieka", SIA

   www.manaapieka.lv/lizuma

   Lizums, "Aptieka", Lizuma p., Gulbenes n., LV-4425

   64473836

   Sale of medications, hygiene products, reimbursed medicines , medicine making, homeopathic products, pharmacist consultations. Pharmacy , medications, drugs, food additives, vitamins, hygiene products, children's food, teas, herbal teas, pressure measurement, cholesterol determination, sugar level determination,
  20. "Maija aptieka", SIA

   www.manaaptieka.lv/maijaaptieka/

   1.maija laukums 3, Skrunda, Skrundas n., LV-3326

   63350065

   Sale of medications, hygiene products, reimbursed medicines , medicine making, homeopathic products, pharmacist consultations. Pharmacy , medications, drugs, food additives, vitamins, hygiene products, children's food, teas, herbal teas, pressure measurement, cholesterol determination, sugar level determination,
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10