Medicine, sale: pharmacies, all Latvia

 

 • 920 companies
  1. "Martas aptieka"

   Kursu 7/9, Liepaja, LV-3401

   63420265

   Sale of medications, hygiene products, reimbursed medicines , medicine making, homeopathic products, pharmacist consultations. Pharmacy , medications, drugs, food additives, vitamins, hygiene products, children's food, teas, herbal teas, pressure measurement, cholesterol determination, sugar level determination,
  2. "Matīšu aptieka", SIA

   www.manaaptieka.lv/matisi/

   Matisi, Valmieras 9, Matisu p., Burtnieku n., LV-4210

   64224552

   Sale of medications, hygiene products, reimbursed medicines , medicine making, homeopathic products, pharmacist consultations. Pharmacy , medications, drugs, food additives, vitamins, hygiene products, children's food, teas, herbal teas, pressure measurement, cholesterol determination, sugar level determination,
  3. "Mazsalacas aptieka", SIA, Zāļu izgatavošana

   www.manaaptieka.lv/mazsalaca/

   Baznicas 19, Mazsalaca, Mazsalacas n., LV-4215

   64251031

   Sale of medications, hygiene products, reimbursed medicines , medicine making, homeopathic products, pharmacist consultations. Pharmacy , medications, drugs, food additives, vitamins, hygiene products, children's food, teas, herbal teas, pressure measurement, cholesterol determination, sugar level determination,
  4. "Medus aptieka", SIA

   www.manaaptieka.lv/medusaptieka/

   Bocmana laukums 5, Salacgriva, Salacgrivas n., LV-4033

   64041466

   Sale of medications, hygiene products, reimbursed medicines , medicine making, homeopathic products, pharmacist consultations. Pharmacy , medications, drugs, food additives, vitamins, hygiene products, children's food, teas, herbal teas, pressure measurement, cholesterol determination, sugar level determination,
  5. "Mūsas aptieka 1"

   www.manaaptieka.lv/musas-1/

   Iecava, Skolas 4-1, Iecavas n., LV-3913

   63942299

   Sale of medications, hygiene products, reimbursed medicines , medicine making, homeopathic products, pharmacist consultations. Pharmacy , medications, drugs, food additives, vitamins, hygiene products, children's food, teas, herbal teas, pressure measurement, cholesterol determination, sugar level determination,
  6. "Mūsas aptieka", SIA

   Darza 12a, Bauska, Bauskas n., LV-3901

   63960590

   Sale of medications, hygiene products, reimbursed medicines , medicine making, homeopathic products, pharmacist consultations. Pharmacy , medications, drugs, food additives, vitamins, hygiene products, children's food, teas, herbal teas, pressure measurement, cholesterol determination, sugar level determination,
  7. "Nameda L", SIA, Aptieka

   www.manaaptieka.lv/namedal/

   Aglona, Somersetas 35, Aglonas p., Aglonas n., LV-5304

   65322398

   Sale of medications, hygiene products, reimbursed medicines , medicine making, homeopathic products, pharmacist consultations. Pharmacy , medications, drugs, food additives, vitamins, hygiene products, children's food, teas, herbal teas, pressure measurement, cholesterol determination, sugar level determination,
  8. "Neretas aptieka", Zāļu izgatavošana

   www.manaaptieka.lv/nereta/

   Nereta, Raina 9, Neretas p., Neretas n., LV-5118

   65176248

   Sale of medications, hygiene products, reimbursed medicines , medicine making, homeopathic products, pharmacist consultations. Pharmacy , medications, drugs, food additives, vitamins, hygiene products, children's food, teas, herbal teas, pressure measurement, cholesterol determination, sugar level determination,
  9. "Nītaures aptieka"

   www.manaaptieka.lv/nitaure/

   Nitaure, "Strautini", Nitaures p., Amatas n., LV-4112

   64164267

   Sale of medications, hygiene products, reimbursed medicines , medicine making, homeopathic products, pharmacist consultations. Pharmacy , medications, drugs, food additives, vitamins, hygiene products, children's food, teas, herbal teas, pressure measurement, cholesterol determination, sugar level determination,
  10. "Ostas aptieka"

   www.manaaptieka.lv/ostas/

   Ostas 1, Salacgriva, Salacgrivas n., LV-4033

   64041055

   Sale of medications, hygiene products, reimbursed medicines , medicine making, homeopathic products, pharmacist consultations. Pharmacy , medications, drugs, food additives, vitamins, hygiene products, children's food, teas, herbal teas, pressure measurement, cholesterol determination, sugar level determination,
  11. "Pampāļu Zaļā aptieka "

   www.manaaptieka.lv/pampali/

   Pampali, Rupniecibas 1c, Pampalu p., Saldus n., LV-3882

   63865646

   Sale of medications, hygiene products, reimbursed medicines , medicine making, homeopathic products, pharmacist consultations. Pharmacy , medications, drugs, food additives, vitamins, hygiene products, children's food, teas, herbal teas, pressure measurement, cholesterol determination, sugar level determination,
  12. "Pampāļu Zaļā aptieka", filiāle Zaņā

   www.manaaptieka.lv/zana/

   Kareli, Avotu 4, Zanas p., Saldus n., LV-3897

   63821037

   Sale of medications, hygiene products, reimbursed medicines , medicine making, homeopathic products, pharmacist consultations. Pharmacy , medications, drugs, food additives, vitamins, hygiene products, children's food, teas, herbal teas, pressure measurement, cholesterol determination, sugar level determination,
  13. "Pārgaujas aptieka", Filiāle Rencēnos

   www.manaaptieka.lv/renceni/

   Renceni, Valmieras 11, Rencenu p., Burtnieku n., LV-4232

   64268400

   Sale of medications, hygiene products, reimbursed medicines , medicine making, homeopathic products, pharmacist consultations. Pharmacy , medications, drugs, food additives, vitamins, hygiene products, children's food, teas, herbal teas, pressure measurement, cholesterol determination, sugar level determination,
  14. "Pārgaujas aptieka", Zāļu izgatavošana

   www.manaaptieka.lv/pargaujas/

   Stacijas 11, Valmiera, LV-4201

   64222993

   Sale of medications, hygiene products, reimbursed medicines , medicine making, homeopathic products, pharmacist consultations. Pharmacy , medications, drugs, food additives, vitamins, hygiene products, children's food, teas, herbal teas, pressure measurement, cholesterol determination, sugar level determination,
  15. "Pilsētas aptieka" aptiekas filiāle Valmiermuižā

   www.manaaptieka.lv/vamiermuiza/

   Valmiermuiza, Draudzibas 12a, Valmieras p., Burtnieku n., LV-4219

   64238542

   Sale of medications, hygiene products, reimbursed medicines , medicine making, homeopathic products, pharmacist consultations. Pharmacy , medications, drugs, food additives, vitamins, hygiene products, children's food, teas, herbal teas, pressure measurement, cholesterol determination, sugar level determination,
  16. "Pilsētas aptieka", SIA, Zāļu izgatavošana

   www.manaaptieka.lv/pilsetas/

   Rigas 16, Valmiera, LV-4201

   64281160

   Sale of medications, hygiene products, reimbursed medicines , medicine making, homeopathic products, pharmacist consultations. Pharmacy , medications, drugs, food additives, vitamins, hygiene products, children's food, teas, herbal teas, pressure measurement, cholesterol determination, sugar level determination,
  17. "Poliklīnikas aptieka"

   www.manaaptieka.lv/poliklinika/

   Klostera 6a, Limbazi, Limbazu n., LV-4001

   64022901

   Sale of medications, hygiene products, reimbursed medicines , medicine making, homeopathic products, pharmacist consultations. Pharmacy , medications, drugs, food additives, vitamins, hygiene products, children's food, teas, herbal teas, pressure measurement, cholesterol determination, sugar level determination,
  18. "Raunas aptieka", SIA, Zāļu izgatavošana

   www.manaaptieka.lv/raunas/

   Rauna, Cesu 2a, Raunas p., Raunas n., LV-4131

   64177103

   Sale of medications, hygiene products, reimbursed medicines , medicine making, homeopathic products, pharmacist consultations. Pharmacy , medications, drugs, food additives, vitamins, hygiene products, children's food, teas, herbal teas, pressure measurement, cholesterol determination, sugar level determination,
  19. "Saldus Zaļā aptieka", SIA

   www.manaaptieka.lv/salduszala/

   Liela 15, Saldus, Saldus n., LV-3801

   63807058

   Sale of medications, hygiene products, reimbursed medicines , medicine making, homeopathic products, pharmacist consultations. Pharmacy , medications, drugs, food additives, vitamins, hygiene products, children's food, teas, herbal teas, pressure measurement, cholesterol determination, sugar level determination,
  20. "Saldus Zaļā aptieka", SIA, Kabiles filiāle

   www.manaaptieka.lv/kabile/

   Kabile, "Sparites", Kabiles p., Kuldigas n., LV-3314

   63354113

   Sale of medications, hygiene products, reimbursed medicines , medicine making, homeopathic products, pharmacist consultations. Pharmacy , medications, drugs, food additives, vitamins, hygiene products, children's food, teas, herbal teas, pressure measurement, cholesterol determination, sugar level determination,
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10